MY LOOK FITNESS DNEVNIK – 17. tjedan

MY LOOK FITNESS DNEVNIK – 17. tjedan

Foto: 

Doktore, hitno!

Eleonora Mandić

Eleonora Mandić

„Otpor koji svladavate fizički u teretani i otpor kojeg savladate u životu mogu samo izgraditi jak karakter“

Blagdani su iza nas, kreće nova godina i vraćamo se u kolotečinu. Mnogi donose novogodišnje odluke, jer smatraju da kraj stare i dolazak nove godine smatraju da će najlakše ispuniti ciljeve koji se postave za naredni period. Često si ih postavljamo jer želimo ispraviti smjer ili način života koje ne smatramo dobrim.

Stoga, odlučujemo zdravije živjeti, hraniti se, vježbati, posvetiti više vremena sebi itd. No, mnoge te odluke ne dožive realizaciju i ostanu lijepa sjećanja na novogodišnju noć.

Ako želite voditi zdrav život i uklopiti tjelovježbu u svoj užurbani raspored, najbolje je odabrati dvoranu za fitness koja vam je u blizini kuće ili posla, tako da ne trebate gubiti puno vremena na odlaske i dolaske. Zaista nije teško odvojiti sat vremena tri puta tjedno samo za sebe i svoje zdravlje.

U 17. tjednu trener Petar i ja udružili smo snage te sam opet vježbala pod njegovim strogim i budnim okom. Posvetili smo se vježbama za cijelo tijelo i kombinirali lopte, utege s pijeskom za noge i sprave. Jednu od vježbi izvodili smo na lopti za donji dio tijela.

Također smo radili vježbe za ruke na spravama, ali i vježbe za trbušne mišiće i donji dio tijela s pijesak utezima za noge.

Zadnja vježba koju vam danas predstavljamo je, neizostavna vježba za guzu, noge, ali i za ruke.

Ako ste naumili krenuti u fitness centa, pobrinite se da izbjegnete pogreške koje većina ljudi radi. Počnite korak po korak, radite na svom tijelu i razmišljajte o fitnessu kao o stilu života, a ne instant rješenju za mršavljenje.

Vaša novogodišnja odluka ne mora ostati samo odluka, ako budete iskreni prema sebi i ako postavite realne ciljeve. Zato, ako ste odlučili vježbati posjetite My Look Fitness centar, dogovorite s trenerom Petrom jedan tjedan probnog vježbanja u grupi i samostalno, krenite lagano te idite prema težim, češćim i dužim treninzima. Tako se nećete preopteretiti, ali ni brzo zasititi. Nakon nekog vremena to će vam postati rutina i sve će te napraviti da ne propustite vježbanje.

I kako je jednom rekao Arnold Schwarzenegger: „Otpor koji svladavate fizički u teretani i otpor kojeg savladate u životu mogu samo izgraditi jak karakter“.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.