MY LOOK FITNESS DNEVNIK 8. tjedan

MY LOOK FITNESS DNEVNIK 8. tjedan

Foto: 

Doktore, hitno!

Eleonora Mandić

Eleonora Mandić

Otkrivamo posebnosti grupnog programa

Ovo je moj osmi tekst na temu vježbanje. Vrlo često nailazim na pitanje: „Odakle izvlačiš motivaciju za vježbanje?“.

Potpuno ću biti iskrena, ovaj dnevnik mi je 50 posto motivacije za odlazak u fitness centar, a drugi dio je ono što mi se dešava u glavi. Idem iznad svojih mogućnosti, a najveća motivacija je osjećaj koji se pojavi nakon vježbanja, naravno i moje zdravlje, jer sveukupno i psihički i fizički se osjećam odlično.

Doktore, hitno!

Mnoge žene mi govore da one ne vole odlaziti u fitness i vježbati same ili uz pomoć trenera na spravama, da za to nemaju motivaciju. Upravo zbog vas My Look Fitnes centar nudi grupne programe vježbanja.

Ako ste osoba koja voli grupno vježbanje onda je My Look Fitness centar za žene prava adresa za vas, uz samostalno vježbanje ili uz individualni pristup s trenerom, nudi vam se mogućnost i grupnog vježbanja uz stručno vodstvo školovanih trenerica kineziologije.
Jedan od grupnih programa koji vam se nudi je Full Body Workout koju osmišljava i vodi trenerica Ivona Pilić, a ovaj program ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima bilo da se radi o početnicama ili naprednim vježbačima koji žele učvrstiti tijelo i postići dobru mišićnu definiciju.

Posebnost ovog grupnog programa je ta što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje, podizanje tonusa tijela te povećanje snage i izdržljivosti. Jednostavno rečeno vraća vas u TOP FORMU!

Doktore, hitno!

Razlika između odlaska u fitness centar na vježbanje sa spravama i grupnog programa, osim u samom tipu vježbi, termini za grupno vježbanje su fiksirani i unaprijed određeni te sami birate termin koji vama odgovara kroz jutro, popodne ili večernji termin, a kada odlazite na samostalno vježbanje termini vam nisu fiksirani već znate da možete u bilo koje vrijeme od 8 – 22 sata otići odraditi svoj trening. Često se događa da baš zato što znate da možete odraditi trening u bilo koje vrijeme, propustite više treninga ili ih prorijedite. Kod grupnog vježbanja grupa se nakon nekog vremena homogenizira i tada imate grižnju savjesti da ne bi iznevjerili grupu ipak se pokrenete i odradite taj trening.

Trenutni raspored za Full Body Workout: ponedjeljak, srijeda i petak u jutarnjem terminu od 9.15 – 10.15 sati i večernjem terminu od 19.00 – 20.00 sati.
My Look Fitness centar nudi vam još nekoliko grupnih programa za vježbanje, te kombinaciju grupnog i samostalnog treninga, a sve dodatne informacije možete potražiti na njihovoj FB stranici.

Eleonora Mandić

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.