My Look Fitness dnevnik: Tri, dva, jedan…ja samo želim biti u korak s vremenom

My Look Fitness dnevnik: Tri, dva, jedan…ja samo želim biti u korak s vremenom

Foto: 

Doktore, hitno!

Eleonora Mandić

Eleonora Mandić

EMS trening ili trening sa strujom

Iako ljeto još traje, vraćamo se treninzima u My Look Fitness centru. Kako sam uzela pauzu od dva mjeseca, ugodno sam se iznenadila novostima koje je trener Petar uveo u My Look Fitnes centru.


Jeste čuli za EMS treninge, ako niste to je novost u ponudi My Look Fitnes centra. U novoj fitness sezoni odlučili su svima nama ponuditi jednu novu dimenziju treninga, a to je trening sa strujom. Radi se o treningu koji oblikuje tijelo, povećava mišićnu masu, pomaže kod mršavljenja i pomaže riješiti bolove u leđima.


EMS trening ili trening sa strujom je najbrži put do rezultata. Užurbano se živi, ritam života je nemilosrdan zato je trening sa strujom najbolji izbor jer traje samo 20 minuta i pruža intenzivni trening te zamjenjuje dva do tri sata vježbanja u teretani.


Bez opasnosti je od ozljeda i štiti zglobove, a prikladan je gotovo za svakoga.
Tri su razine djelovanja treninga: dubinsko, volumensko i aktivacija stanica.
Više o vježbanju pomoću EMS-a će nam reći u idućem tekstu trenerica Sanja!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.