Caritas u Omišu otvara blagovalište

Caritas u Omišu otvara blagovalište

Foto: 

congerdesign from Pixabay

D.H.

D.H.

U cilju prevencije i suzbijanja siromaštva

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u svojoj karitativnoj djelatnosti već godinama svakodnevno pomaže socijalno ugroženim obiteljima, osobama na rubu siromaštva, osobama s invaliditetom i u raznim zdravstvenim potrebama, izbjeglicama, beskućnicima, žrtvama obiteljskog nasilja, odnosno svima koji se u određenom životnom trenutku suoče s problemima siromaštva i socijalne isključenosti bez obzira na dob ili pripadnost po bilo kojoj osnovi, posebice vjerskoj ili nacionalnoj.

U suradnji sa Splitsko-makarskom nadbiskupijom, Hrvatskim Caritasom, gradom Omišem, Splitsko-dalmatinskom županijom i Zavodom za socijalni rad Omiš odlučili su proširiti svoju karitativnu djelatnost na grad Omiš i okolicu u vidu blagovališta i podjele toplih obroka građanima slabijeg socioekonomskog statusa, a sve u cilju prevencije i suzbijanja siromaštva.

Otvorenje blagovališta Omiš na adresi Obala gusara 6 bit će u utorak, 7. ožujka, s početkom u 12 sati.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.