Lubenica osvježava, pomaže u mršavljenju i radu srca, liječi rak, ali ako primjetite ovo odmah je bacite

Lubenica osvježava, pomaže u mršavljenju i radu srca, liječi rak, ali ako primjetite ovo odmah je bacite

Foto: 

Steve Buissinne from Pixabay

D.H.

D.H.

Evo kako možete otkriti je li stvorena umjetnim putem

Ovo sočno voće s tvrdom korom predstavlja osvježavajuću poslasticu ljeti budući da sadrži mnogo vode i hranljivih tvari. Lubenica također ima malo kalorija, ali mnogo hranljivih tvari, što je čini savršenom namirnicom za mršavljenje, piše B92. Ljudi uglavnom pljuju koštice kada jedu lubenicu, ali nitko to ne bi radio kada bi znao koliko su one zdrave.

Čaj od sjemenki lubenice je odličan za zdravlje vašeg srca i može tretirati brojne bolesti i stanja, uključujući i rak. Sjemenke su također efikasne protiv povišenog krvnog tlaka i ateroskleroze, te mogu tretirati i druge zdravstvene probleme.

Kao što možete vidjeti, lubenice su izuzetno hranljive i zdrave i zbog toga bi trebalo biti dio vašeg režima prehrane. Kako, pak, znati jeste li izabrali pravu? Jeste li u skorije vrijeme kupili lubenicu koja ima pukotine unutra u sredini? Ukoliko primijetite procjepe u mesnatom dijelu voća, odmah je bacite! To pokazuje da je ta lubenica stvorena umjetnim putem i da nije zdrava za jelo.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.