RECEPT Lagani i ukusni mousse za doručak od svega tri sastojka

RECEPT Lagani i ukusni mousse za doručak od svega tri sastojka

Foto: 

jacqueline macou from Pixabay

D.H.

D.H.

Iskoristite kaki

Danas vam želimo ponuditi jednu zaista jednostavnu ideju kako iskoristiti svojstva kakija, a ujedno početi razmišljati o doručku tipično jesenskog okusa i boje.

Da, jer nakon što vrućina prestane, osjetite želju za nečim drugačijim od jogurta, svježeg voća ili smoothieja.

Dakle, da ne odustanete od uobičajene navike ispijanja šalice tople kave ili čaja, uz klasični kruh i džem, nudimo vam ovu pjenicu od kakija.

Sastojci:

1 zreli kaki

1 prstohvat vanilije

30 g tamne čokolade

Priprema: Uklonite kožicu s kakija i pomiješajte pulpu s prstohvatom vanilije. Dobit ćete mousse u koji ćete dodati većinu rastopljene čokolade.

Dobiveno stavite u čašu i pospite ostatkom čokolade ili po želji ukrasite voćem, piše Novi list.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.