RECEPT Njoki u umaku od gorgonzole

RECEPT Njoki u umaku od gorgonzole

Foto: 

Erna Daalman from Pixabay

D.H.

D.H.

Brzinski ručak

Ako vam se jede nešto brzinski, a ne želite odustati od pravog gurmanskog doživljaja, Coolinarika donosi savršeni recept.

Za pripremu ovog recepta bit će vam potrebno oko 30 minuta, a priprema je vrlo jednostavna tako da preporučujemo i apsolutnim početnicima da se iskušaju u kuhanju ovog jela.

Sastojci:

500 g njoka od krumpira

100 g gorgonzole

250 g vrhnja za kuhanje

30 g maslaca

sol

papar

sušeni origano

ribani parmezan

narezani orasi (po želji)

Priprema:

Otopite maslac na laganoj vatri.

Zalijte vrhnjem za kuhanje, dodajte narezanu gorgonzolu, sol, papar i sušeni origano.

Miješajte dok se sav sir ne otopi i umak postane gladak.

Kuhane njoke umiješajte u umak i odmah poslužite.

Po želji njoke pospite ribanim parmezanom i narezanim orasima.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.