BRADATA AUKCIJA Obrijte se u humanitarne svrhe

BRADATA AUKCIJA Obrijte se u humanitarne svrhe
D.H.

D.H.

U splitkom Planu B 2. prosinca točno u podne

‘Bradata aukcija’, netipična humanitarna aukcija koja će se u Splitu održati i ove godine. Sav prihod usmjeren je Županijskoj ligi za borbu protiv raka.

‘Svi znamo da je naša #bradata puno više od jednog dana ili datuma!  U narednom periodu, pripremili smo vam svašta nešto. Al’ ipak, onaj finalni event na kojem sve pršti od brada, brkova, žileta i brijaćih aparata na sve strane – poseban je doživljaj!
Kako smo već najavili: ove godine Bradata Aukcija održat će se u splitskom PLAN B pub 2.12. (prva subota u prosincu) s početkom u podne.
Pravila su sljedeća:
– Nominiraj sebe ili sebi dragog bradonju/brkana objavom njegove fotke na FB ili IG
– U postu tagiraj našu stranicu i pozovi sve svoje pratitelje i poznanike da se uključe s donacijama za njegovo brijanje
– Nominirani mora štedit bradu do 2.12. kad će ga najbolji brice iz cile regije obrijat u Planu B
– Skupljeni novac za brijanje uplati na IBAN Županijska liga protiv raka – Split HR7024070001500328251 s napomenom ‘Za Bradatu 2023. – ime kandidata’ ili donesi direktno na dan Bradate u Plan B
Kao i svake godine, želimo jasno naglasiti da sav iznos iz ove humanitarne akcije odlazi isključivo Županijsko ligi protiv raka, Split, odnosno tamo di je i najpotrebniji!
Onda, čiji se brčići smiješe ove godine?’, poručuju iz Bradate aukcije.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.