Dođite po mandarine!

Dođite po mandarine!
D.H.

D.H.


Račun humanitarne akcije „Lijepa na djelu“ RBA HR1024840081502014226
 

Humanitarna akcija „Lijepa na djelu“ kojom prikupljamo financijska sredstva za socijalno ugrožene samohrane majke i jednoroditeljske obitelji kojima planiramo kupiti prehrambene proizvode i higijenske potrepštine ide dalje.

Naime, u nedjelju 10.11.2019. od 10:00 – 13:00 sati nalazimo se na vrhu Marmontove ulice (nasuprot Zare), na štandu s doniranim mandarinama iz Doline Neretve, koje ćemo poklanjati građanima u znak zahvalnosti za njihove novčane donacije.

Odazovite se ovoj plemenitoj i nadasve humanoj akciji.

Cilj naše akcije nije samo prikupiti financijska sredstva od građana za jednokratnu pomoć socijalno ugroženim samohranim majkama, već i upozoriti državne institucije kolika je nebriga za djecu u jednoroditeljskim obiteljima.

Pričaju nam o demografskoj obnovi i povećanju nataliteta.  Tko će se od djece koja odrastaju bez jednog roditelja koji ne brine za njih, a sudski postupak za dobivanje alimentacije traje od 7 – 10 godina, sutra odlučiti na svoju djecu, ako država nema kontinuitet o brizi za istu tu djecu.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.