‘Doktore, hitno!’ RASPISUJE NATJEČAJ ZA MLADE PODUZETNIKE – Živi svoj san!

‘Doktore, hitno!’ RASPISUJE NATJEČAJ ZA MLADE PODUZETNIKE – Živi svoj san!
D.H.

D.H.

 

 

 

 

-Otvoren je od 1. lipnja do 15. kolovoza ove godine-

Udruga Doktore, hitno! te njezin portal za zdravlje, gastronomiju i zdrav život www.doktorehitno.com raspisuje natječaj za promociju proizvoda i/ili usluga mladih poduzetnika do 35 godina starosti.

Cilj nam je podržati mlade poduzetnike u razvoju njihovog obrta ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te nastupu na ciljanom tržištu.

Na natječaj se mogu prijaviti poduzetnice i poduzetnici do 35 godina starosti, koji su u (su)vlasništvu obrta ili obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva koji se prijavljuju na natječaj
Udruga i portal ‘Doktore, hitno!‘ osigurat će im promotivnu kampanju za proizvode i usluge, kako putem svojih medijskih platformi, tako i u drugim medijima, ovisno o ciljanom tržištu i lokaciji samog poslovnog subjekta.

Osiguravamo im i savjetodavne usluge financijskog stručnjaka u trajanju od šest mjeseci od objave rezultata natječaja, a koje su vezane za prijavljene programe potpore.

Prihvatljive djelatnosti su:
⦁ sektor tradicionalnih i umjetničkih obrta uključujući i obrte za izradu suvenira i rukotvorina
⦁ sektor pružanja usluga u ruralnom području – poljoprivreda
⦁ sektor proizvodnje prirodne kozmetike
⦁ sektor turizma u ruralnom području
⦁ sektor ugostiteljstva koji se oslanja na lokalnu, odnosno nacionalnu, kuhinju
Potrebna dokumentacija:
⦁ izvadak iz obrtnog registra ili iz upisnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava: obrt ili OPG trebaju poslovati ukupno više od 12 mjeseci (na natječaj se mogu prijaviti i sezonski obrti ali njihovo poslovanje treba kumulativno biti veće od 12 mjeseci) do dana raspisivanja natječaja, odnosno do 1. lipnja 2021. godine
⦁ potpisanu Izjavu o prihvaćanju uvjeta natječaja (izjava se nalazi na portalu ‘Doktore, hitno!‘)
⦁ poslovni plan sastavljen prema uputama objavljenim na portalu ‘Doktore, hitno!‘.

Način i rok prijave:
⦁ Prijave za mlade poduzetnice i poduzetnike, a koji žele svoje poslovanje podići na višu razinu, otvoren je od 1. lipnja 2021. – 15. kolovoza 2021.
⦁ Natječajnu dokumentaciju dostavljate isključivo na e-mail adresu doktorehitno@doktorehitno.com s obvezno naznačenim predmetom elektronske pošte: Prijava na natječaj ”Živi svoj san
⦁ Napomena: mail mora sadržavati 3 privitka: izvadak, potpisanu Izjavu te poslovni plan

Ostale pogodnosti za prijavitelje:
⦁ pet najboljih prijavitelja bit će predstavljeno i promovirano kroz priču o njima i njihovom proizvodu/ proizvodima na portalu ‘Doktore, hitno!‘.

Način odabira pobjednika natječaja te iznos potpore:
– tročlano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika portala ‘Doktore, hitno!‘, privatnog poduzetnika – predstavnika malih poduzetnika te financijskog stručnjaka odabrat će pet najinovativnijih i financijski najodrživijih poslovnih planova te ih bodovati na način da se dosadašnje iskustvo boduje s najviše 5 bodova, koncept poslovnog plana s najviše 10 bodova, ideja za promociju s najviše 15 bodova – ukupno najviše 30 bodova
– pobjednik natječaja poduzetnik je s najviše osvojenih bodova (u slučaju da više poduzetnika osvoji isti broj bodova, predviđeni iznos potpore podijelit će se razmjerno njihovom broju)
– iznos potpore nije fiksan već ovisi o prikupljenim donacijama koje će portal ‘Doktore, hitno!‘ prikupiti uz suradnju partnera tijekom razdoblja prijava za natječaj, umanjeno za troškove provedbe natječaja
– prikupljena sredstva neće se uplatiti na račun pobjednika natječaja već će pobjednik, zajedno s financijskim stručnjakom, usuglasiti plan utroška sredstava u promociju proizvoda i/ili usluga koje su navedene u poslovnom planu, a troškove takve promocije podmirit će portal ‘Doktore, hitno!‘ sa svog poslovnog računa.

Nemojte propustiti ovu priliku!
Prijavite se! Radujemo se suradnji!

D.H.
Doktore, hitno!

 

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.