Humanitarna akcija ide dalje!

Humanitarna akcija ide dalje!
D.H.

D.H.

Humanitarna akcija “Lijepa na djelu” snažno ide dalje! Pomažemo socijalno osjetljivim jednoroditeljskim obiteljima.

U sklopu humanitarne akcije, prvi tečaj šminkanja s našom vizažisticom Majom Gašpić Banić smo odradili 9.11. u hotelu Park, a idući termin tečaja je 23.11. na istom mjestu. Zahvaljujemo se svim damama koje su svojim uplatama za tečaj pomogle ovoj akciji, a zauzvrat dobile znanje o šminkanju. Bilo nam je drago vidjeti njihovo oduševljenje malim trikovima ljepote.

Za sve zainteresirane dame još uvijek ima mjesta za idući termin tečaja na koji se možete prijaviti putem mail-a anja.prajninger@doktorehitno.com.

Također, u nedjelju 10.11. smo u Marmontovoj ulici dijelili domaće mandarine iz doline Neretve u znak zahvalnosti za novčane donacije naših sugrađana koji su još jednom pokazali kako Split ima najveće srce!

Zahvaljujemo Udruzi Neretvanske Mladeži na doniranim mandarinama, Anti Mareviću na cjelokupnoj organizaciji branja i trgovačkom centru Tommy koji nam je omogućio prijevoz mandarina iz Metkovića do Splita kako bi nam mandarine stigle svježe!

Kad se male ruke slože, sve se može!

Hvala svima od srca, a mi idemo dalje!

Donacije još uvijek možete uplaćivati na žiroračun RBA banke HR1024840081502014226.

Iznos zaista nije bitan, bitno je da je od srca jer koliko god od srca dajemo, život se pobrine da duplo dobijemo nazad.

Anja Prajninger

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.