KLUB ŽENA LIJEČENIH NA DOJCI I PEKARA BABIĆ ‘Cvit za nju’

KLUB ŽENA LIJEČENIH NA DOJCI I PEKARA BABIĆ ‘Cvit za nju’

Foto: 

marijana1 from Pixabay

D.H.

D.H.

U subotu na Rivi od 10.30 sati

Klub žena liječenih na dojci Split u subotu 28. listopada u 10.30 sati na splitskoj Rivi organizira javnu akciju ‘Cvit za nju’.

Cilj akcije je podignuti svijest sugrađanki o važnosti ranog otkrivanja karcinoma dojke, preventivnih pregleda i samopregleda dojke.

Partner akcije je pekara ‘Babić’, koja je promotivno proizvela kruh pod nazivom ‘Cvit’. Kruh je upakiran u celofan i obilježen znakom ružičaste vrpce. Tijekom akcije volonteri ‘Babića’ podijelit će 100 kruhova sugrađanima. Također prodajom kruha ‘Cvit’ u svojim pekarama tijekom  listopada, koji se ujedno naziva i mjesec Ružičaste vrpce, donirat će  Klubu 0,25 eura od svakog prodanog komada.

Ovom akcijom Klub završava ciklus aktivnosti u mjesecu listopadu, započet 1. listopada milenijskom fotografijom u gradu Hvaru u suradnji s udrugom Vita Hvar.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.