NA POLJUDU Akcija darivanja krvi u organizaciji sportskih novinara

NA POLJUDU Akcija darivanja krvi u organizaciji sportskih novinara

Foto: 

4N

D.H.

D.H.

Poklon su dres Filipa Krovinovića i ulaznice za finale kupa

Splitski sportski novinari “4N” i ove godine organiziraju 12. po redu akciju darivanja krvi. Akcija će se u suradnji s Crvenim križem održati u novinarskom salonu stadiona na Poljudu u utorak 2. svibnja od 10:00 – 18:00 sati.

Uz organizatore “4N” i Crveni križ akciju i ove godine podržavaju HNK Hajduk, Splitski klub Olimpijaca, brojni drugi splitski sportski klubovi i sportaši, kao i sponzori koji osiguravaju poklone za sve koji se odazovu akciji i daruju krv.

‘U prethodnih jedanaest izdanja prešli smo brojku od 500 prikupljenih doza krvi, lanjska akcija je bila rekordna s 99 prikupljenih doza, pa i u ovoj računamo na novi rekord. Za sve davatelje krvi osigurali smo obroke okrijepe i piće, kao i prigodne poklone, kao i posebne poklone za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put. I ovoga puta najsretniji darivatelj otići će kući s originalnim dresom igrača Hajduka Filipa Krovinovića, a osigurali smo i osam ulaznica za finale kupa između Hajduka i Šibenika koje se igre 24. svibnja na stadionu Rujevica u Rijeci.

Dres je poklon Hajduka, a ulaznice su iz kontingenta Hrvatskog nogometnog saveza i SuperSporta, dok su ostale poklone osigurali sponzori akcije, tvrtke Tommy, Heineken, Apfel, SuperSport, Gastro ribarnice Brač…’, poruču Tomislav Gabelić u ime “4N”.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.