ad
ad

OBJAVLJUJEMO NATJEČAJ – Živi svoj san!

OBJAVLJUJEMO NATJEČAJ – Živi svoj san!
D.H.

D.H.

 

 

 

-Evo detalja-

 

Udruga Doktore, hitno! te portal za zdravlje, gastronomiju i zdrav život www.doktorehitno.com raspisuje natječaj za promociju proizvoda i/ili usluga mladih poduzetnika do 35 godina starosti.

Cilj programa:
Udruga Doktore, hitno! želi podržati mlade poduzetnike i dati im podršku u razvoju njihovog obrta ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te nastupu na ciljanom tržištu

Prihvatljivi prijavitelji:
Poduzetnice i poduzetnici do 35 godina starosti koji su najmanje u (su)vlasništvu obrta ili obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva koji se prijavljuju na natječaj.

Vrsta potpore:
Osigurati promotivnu kampanju za proizvode i usluge na portalu Doktore, hitno! te u drugim medijima, ovisno o ciljanom tržištu i lokaciji samog poslovnog subjekta
Savjetodavne usluge financijskog stručnjaka u trajanju od šest mjeseci od objave rezultata natječaja, a koje su vezane za prijavljene programe potpore.

Prihvatljive djelatnosti:
-sektor tradicionalnih i umjetničkih obrta uključujući i obrte za izradu suvenira i rukotvorina
-sektor pružanja usluga u ruralnom području – poljoprivreda
-sektor proizvodnje prirodne kozmetike
-sektor turizma u ruralnom području
-sektor ugostiteljstva koji se oslanja na lokalnu, odnosno nacionalnu, kuhinju

Potrebna dokumentacija:
-izvadak iz obrtnog registra ili iz upisnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava: obrt ili OPG trebaju poslovatiukupno više od 12 mjeseci (na natječaj se mogu prijaviti i sezonski obrti ali njihovo poslovanje treba kumulativno biti veće od 12 mjeseci) do dana raspisivanja natječaja, odnosno do 1. lipnja 2021. godine
-potpisanu Izjavu o prihvaćanju uvjeta natječaja (izjava se nalazi na portalu Doktore, hitno!)
-poslovni plan sastavljen prema uputama objavljenim na portalu Doktore, hitno!

Način i rok prijave:
Prijave za mlade poduzetnice i poduzetnike, a koji žele svoje poslovanje podići na višu razinu, otvoren je od 1. lipnja 2021. – 15. kolovoza 2021.


Natječajnu dokumentaciju dostavljate isključivo na e-mail adresu doktorehitno@doktorehitno.com s obvezno naznačenim predmetom elektronske pošte: Prijava na natječaj ”Živi svoj san”.

Napomena: mail mora sadržavati 3 privitka: izvadak, potpisanu Izjavu te poslovni plan

Ostale pogodnosti za prijavitelje:
-pet najboljih prijavitelja bit će predstavljeno i promovirano kroz priču o njima i njihovom proizvodu/ proizvodima na portalu Doktore, hitno!

Način odabira pobjednika natječaja te iznos potpore:
– tročlano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika portala Doktore, hitno!, privatnog poduzetnika – predstavnika malih poduzetnika te financijskog stručnjaka odabrat će pet najinovativnijih i financijski najodrživijih poslovnih planova te ih bodovati na način da se dosadašnje iskustvo boduje s najviše 5 bodova, koncept poslovnog plana s najviše 10 bodova, ideja za promociju s najviše 15 bodova – ukupno najviše 30 bodova
– pobjednik natječaja poduzetnik je s najviše osvojenih bodova (u slučaju da više poduzetnika osvoji isti broj bodova, predviđeni iznos potpore podijelit će se razmjerno njihovom broju)
– iznos potpore nije fiksan već ovisi o prikupljenim donacijama koje će portal Doktore, hitno! prikupiti uz suradnju partnera tijekom razdoblja prijava za natječaj, umanjeno za troškove provedbe natječaja
– prikupljena sredstva neće se uplatiti na račun pobjednika natječaja već će pobjednik, zajedno s financijskim stručnjakom, usuglasiti plan utroška sredstava u promociju proizvoda i/ili usluga koje su navedene u poslovnom planu, a troškove takve promocije podmirit će portal Doktore, hitno! sa svog poslovnog računa.

UPUTE ZA IZRADU POSLOVNOG PLANA:


– poslovni plan sadrži najmanje 15 stranica uključujući naslovnicu, sažetak i sadržaj
– font: Times New Roman, veličina slova: 12, prored: 1,5, obostrano poravnato
– fotografije u poslovnom planu su dopuštene ali ne smiju zauzimati više od 25% jedne stranice
– sadržaj poslovnog plana:
Naslovnica
Sažetak (do 10 rečenica) s ključnim riječima


Sadržaj plana
1. Uvod (opisati obrt ili OPG) – najmanje 2 stranice
2. Kontekst poslovanja – najmanje 3 stranice
3. izrada SWOT analize prijavitelja – najmanje 2 stranice
3. Plan promocije proizvoda i/ili usluga (opisati za koje proizvode se traži potpora, na koji način bi se provodila promocija – npr. web stranica, internet marketing putem društvenih mreža, izrada brošura, itd.) – najmanje 4 stranice
4. Opisati cilj provedbe promocije za samog prijavitelja – najmanje 1 stranica.

Izjava o prihvaćanju uvjeta natječaja te Izjava podnostielja prijave o prihvaćanju uvjeta natječaja nalaze se na ovom liniku:

Dropbox – Živi svoj san! – Simplify your life

 

CILJ I PORUKA DONATORIMA

Cilj nam je podržati mlade poduzetnike u razvoju njihovog obrta ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te nastupu na ciljanom tržištu.

Detaljnije informacije o samom natječaju pronaći ćete na ovom web portalu.

I vi također svojim donacijama možete poduprijeti ovaj projekt te na taj način pomoći mladim poduzetnicima koji će se prijaviti na ovaj natječaj.

Donacije možete izvršiti putem linka za donaciju ili uplatom na račun udruge “Doktore, hitno!”. Minimalna uplata je 1,00€.

Uplatu putem linka za donaciju možete izvršiti na:
https://gogetfunding.com/zivi-svoj-san/

Uplatu putem računa udruge možete uplatiti na IBAN Raiffeisen Banke:
HR5724840081135083817

Hvala na svim donacijama!

D.H.

Doktore, hitno!

 

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.