PROMET Ponovno sudjeluju u humanitarnoj akciji ‘Srcem za male heroje’

PROMET Ponovno sudjeluju u humanitarnoj akciji ‘Srcem za male heroje’
D.H.

D.H.

Pozivaju vas da im se priključite

‘Ponovno smo dio humanitarne akcije ‘Srcem za male heroje’ koju organizira Javna vatrogasna postrojba Grada Splita Posebno nas veseli to što je direktor Prometa Miroslav Delić proglašen kumom ove plementie akcije koja za cilj ima prikupiti određeni dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, Zavodu za intenzivnu pedijatriju’, poručuju iz splitskog Prometa.

Akciju možete podržati i Vi i to donacijom na IBAN HR3524070001300027858 ili kupnjem majici putem webshopa http://srcemzamaleheroje.hr

‘Ovim putem pozivamo Vas i da se ove nedjelje (31. srpnja) pridružite humanitarnoj utrci koja započinje u 19 sati na Rivi. Okupljanje na Rivi je od 16 sati, a druženje se nastavlja u ispostavi JVPGS Marjan!’, poručuju.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.