SUBOTA U SPLITU Akcija darivanja krvi na Mejašima

SUBOTA U SPLITU Akcija darivanja krvi na Mejašima

Foto: 

Crveni križ Split

D.H.

D.H.

U suradnji s Torcidom

Prva akcija darivanja krvi u novoj godini koju organizira splitski Crveni križ u suradnji s Torcidom Mejaši, održat će se u subotu 13. siječnja od 9 do 13 sati u Crkvi sv. Liberana, na adresi Ulica sv. Liberana 25.

Iz Crvenog križa pozivaju građane da se odazovu u što većem broju i tako započnu novu godinu s plemenitom gestom spašavanja ljudskih života.

– U novoj godini nastavljamo s terenskim akcijama darivanja krvi, a samo u siječnju planiramo devet akcija u kojima se nadamo velikom odazivu. U prošloj godini prikupili smo ukupno 10.784 doza krvi, od čega je čak 3.761 doza prikupljena upravo na terenskim akcijama. Pozivamo sve stanovnike Mejaša, ali i šire da nam se pridruže ove subote i tako započnu novu godinu s dobrim djelom – kazala je Lara Barić iz službe dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Nakon akcije na Mejašima, iduća akcija darivanja krvi održava se u utorak 16. siječnja od 10 do 14 sati u suradnji s DDK Kman i Plokite, a cijeli raspored aktivnosti u siječnju dostupan je na poveznici.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.