Katarina Prnjak, bivša Miss Hrvatske, poslovnjakinja i političarka

Katarina Prnjak, bivša Miss Hrvatske, poslovnjakinja i političarka
D.H.

D.H.

 

“Prvo što ću napraviti je to da ću otići kod svojih u Šibenik”

-Samoizolacija najbolji je način sprečavanja širenja koronavirusa, kažu stručnjaci. Koliko se uspijevate izolirati s obzirom na posao kojeg obavljate?

*S obzirom na trenutnu situaciju, manje-više je sve pauzirano, a ovo što još mogu odraditi radim preko mobitela/laptopa. Nekako smo se svi praktički preko noći morali prebaciti na jedan potpuno drugi način života tako da maksimalno izbjegavam izlaske iz kuće, jedino što svaki dan moram je izvesti psa, ali su i te šetnje svedene na minimum.

-Što Vam najteže pada u cijeloj ovoj situaciji?

*U ovoj cijeloj situaciji najteže mi pada što ne mogu vidjeti svoju obitelj i prijatelje, ali smo sad počeli prakticirati razgovor preko videopoziva i sva sreća što nam je sva tehnologija dostupna pa nam uvelike olakšava ove, usudila bih se reći, čudne i neobične dane.

-Kako koristite vrijeme koje ste do sada provodili negdje na javnim mjestima?

*Iskreno, čak se i ne mogu požaliti kako provodim vrijeme jer sam se sad posvetila nekim stvarima za koje nisam imala baš vremena.
Čak sam nakon dugo vremena izvadila karte i “Čovječe, ne ljuti se”. Moram priznati da sad malo i pretjerujem s čišćenjem, ali to me i prije odmaralo, sad samo imam dodatno opravdanje zašto čistim čisto.

-Što ćete prvo učiniti nakon što prođe epidemija i ponovno budete mogli upražnjavati društvene kontakte ‘uživo’?

*Prvo što ću napraviti je to da ću otići kod svojih u Šibenik. Samo da svi ostanemo zdravi i da ovo što prije prođe pa ćemo sve dalje lako.

Anja Prajninger

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.