Sabina Glasovac, SDP-ova saborska zastupnica

Sabina Glasovac, SDP-ova saborska zastupnica
D.H.

D.H.

“Jedva čekam dan kada ću moći izgrliti i izljubiti obitelj, baku, male nećake i prijatelje”

 

-Samoizolacija najbolji je način sprečavanja širenja koronavirusa, kažu stručnjaci. Koliko se uspijevate izolirati s obzirom na posao kojeg obavljate?

*Prva dva tjedna uspostave mjera ograničenog kretanja i preporučene samoizolacije sam se štreberski u potpunosti pridržavala mjera i nisam doslovce napuštala kuću. Sada je to već malo teže zbog neodgodivosti i gomilanja poslovnih obaveza. No, osim “društvenih” kretanja uzrokovanih nuźdom, sva ostala sam zaista svela na minimum. Recimo da sam disciplinirana i poštujem preporuke epidemiologa. I moram priznati da mi ostanak i boravak kod kuće ne padaju teško. Štoviše, čak mi u mnogim segmentima godi. Imam više vremena za svoju obitelj, sebe i svoj životni prostor. Nema više onolike rastrganosti na sto strana, trke, stresa i multitaskinga.

 

-Što Vam najteže pada u cijeloj ovoj situaciji?

*Ono što mi malo teže pada je činjenica da ne mogu vidjeti meni drage i bliske ljude kada to poželim, ne mogu otići na trening u kvartu, ne mogu si priuštiti neko kratko, ali slatko vikend putovanje koja prakticiram kada se poželim odmaknuti od svega i napuniti baterije.

 

-Kako koristite vrijeme koje ste do sada provodili negdje na javnim mjestima?

*Ako izuzmemo dane kada me glava i oči bole od pustih Zoom sastanaka, telefonskih poziva, tipkanja u radnim grupama i mailova, koristim ga puno pametnije, pa i zdravije. Nisam kao neki razvila ili otkrila neki novi talent u sebi u doba korone |

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.