ad
ad

Bolji smo, ljepši i brži

Bolji smo, ljepši i brži

Redizajn portala doktorehitno.hr

Foto: 

Workspace Digital Agency

D.H.

D.H.

Novo ruho portala Doktore, hitno!

Nakon tri godine rada na širenju informacija važnih za zdrav i kvalitetan život, portal Doktore, hitno! čiji je nakladnik istoimena udruga, uz pomoć digitalne agencije Workspace odlučio je promijeniti svoje ruho.

Redizajn portala

Na promjenu izgleda, koja je donijela i nove sadržaje, rubrike i vizuale, odlučili smo se upravo zbog vas – čitatelja, kako bismo vam u ovim, za zdravlje izazovnim vremenima bili još bliži i korisniji.

redizajn
Nove vizuale portala Doktore, hitno!

U suradnji s renomiranim liječnicima i zdravstvenim osobljem, i dalje vam donosimo informacije koje mogu pomoći u prevenciji, očuvanju i održavanju vašeg zdravlja. Ovdje možete pronaći informacije o liječnicima, ordinacijama, medicinskim novostima kao i mogućnostima koje nudi medicina današnjice.

Otvaramo vam mogućnost i da sami sudjelujete u kreiranju sadržaja, stoga vas pozivamo da nam šaljete pitanje, prijedloge, kritike ali i pohvale. Pišite nam o svojim vlastitim iskustvima, upozorite nas na probleme u sustavu.

Jer, briga o zdravlju naša je obveza!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.