Maja Gašpić Banić, Professional Makeup Artist

Maja Gašpić Banić, Professional Makeup Artist
D.H.

D.H.

“Sv. Valetin make up look “

 

Još uvijek ne znate kako se našminkati za Valentinovo, nudim vam nekoliko savjeta za make up.

Ljubav je svugdje oko nas u mjesecu ljubavi i ovo je naš omiljeni mjesec kada smo spremne za romantiku i nježnost i zato vam predlažem da koristite nježne roze i crvene nijanse.

Dame koje žele izgledati lijepo, a opet klasično i zavodljivo mogu koristiti i birati više naglašene oči i lagano naglašene usne u svim nijansama pink tonova.

Nikada nećete pogriješiti sa svim nijansama crvenog ruža, bilo toplih ili hladnih nijansi crvene boje.

Sve što vam treba za oči je crni tuš, malo maskare i rumenilo. Oči naglasite tehnikom cat-eye , odnosno mačje oči. 

Poistovjetite se sa ovom tehnikom i iznenadite svog dragog sa suptilnim očima i senzualnim usnama.

 

Ako vas nije strah poigrajte se s malo jačim tonovima sjenila ili  smokey look koji će otopiti svaki muški pogled i naglasiti vašu jaku stranu osobnosti.

Za dubinu i dramu vašim očima dodajte nijanse u metalik zemljanim tonovima ili preko sjenila naglasite oči s tekućim gliterima.

Za koju god nijansu se odlučili i kombinaciju tamnije nijanse, uvijek kombinirajte sa svjetlijima kako biste napravili savršen, a opet ne pretjeran smokey-eye.

Pravilo je – svjetlije prema tamnijem od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom. Na vjeđu nanesite svijetlu smeđu nijansu tako da se savršeno stopi sa tamnom nijansom koju ste prethodno nanijeli na cijeloj dužini oka.

Sve to upotpunite sa dva sloja maskare i malo rumenila na jagodice.

Na usne nanesite nude ruž i po želji malo sjajila.

Professional Makeup Artist

Mob 091 225 5200

 

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.