MUŠKARCI POTVRDILI Privlačnije su im žene s trbuščićima

MUŠKARCI POTVRDILI Privlačnije su im žene s trbuščićima

Foto: 

Adina Voicu from Pixabay

D.H.

D.H.

Ne traže djevojke s mišićima

Žene, slobodno uživajte u kriški pizze. Naime, muškarci su potvrdili da ne traže djevojke s trbušnim mišićima. Štoviše, superprivlačnima smatraju pripadnice ljepšeg spola s malim trbuščićima, prenosi Index.

Zahvaljujući istraživanju koje je proveo FitRated, a u kojem je sudjelovalo 2000 ljudi, doznali smo što ljudi traže kad je u pitanju fizički izgled.

Kao što smo rekli, muškarci ne traže partnerice koje će oko struka moći omotati rukama. Preferiraju žene s oblinama, koje uživaju u životu. Također, žene idealnim smatraju prosječnu građu tijela, a ne muškarce koji se ubijaju u teretani. Sve što žele je muškarac koji će s njima povremeno uživati u nezdravoj hrani i koji je dovoljno visok (ili gibak) da ubije svakog kukca koji zaluta u kuću.

Homoseksualci su najizbirljiviji i više vole mišićavije frajere, dok homoseksualne žene traže prosječne partnerice, koje nisu previše mišićave, ali nemaju ni pretjerane obline.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.