PARFEMI KOJI TRAJU CIJELI DAN

PARFEMI KOJI TRAJU CIJELI DAN

Foto: 

andreas N from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Evo gdje ga je najbolje nanijeti

Netko u nekom trenutku života pronađe parfem koji će koristiti cijeli život, a netko ih volim mijenjati prema raspoloženju ili godišnjim dobima.

Iako ste sretni s vašim parfemom jer vam mami osmjeh na lice i podiže vam samopouzdanje, ali nakon nekoliko sati više se ne osjeti na vašoj koži.
Svi mi volimo da nas naš parfem prati od ranog jutra na radnom mjestu, a kasnije i u druženju s prijateljima ili obitelj i da ne ispari već sredinom dana.

Jeste znali da možete utjecati na trajanje parfema na koži?

Nanositi parfem, bar je to lako; malo na ruku, vrat i gotovo. Međutim, nanositi parfem dobro i pravilno ipak zahtjeva neke finese.
Jedna od najvećih pogreški je utrljavanje parfema, znaš ono kada špricneš parfem na jednu ruku i zatim utrljaš na drugu.
Nikako nemojte parfem nanositi odmah nakon tuširanja, radi topline jer ti je tijelo toplije nego inače i treba mu neko vrijeme da se vrati u normalnu temperaturu. Naime, parfemi ne vole toplinu.
Najbolje ga je nanositi na hidratiziranu kožu. Bitno je znati da parfem neće dugo trajati na suhoj koži.

Gdje je najbolje nanijeti parfem?

Neka od mjesta možda vam nisu uobičajena, ali stručnjaci za parfeme se kunu da su baš ta najbolja i da će parfem dugo ispuštati miris.

Naravno, možete ga stavljati po cijelom tijelu, ali zlatno pravilo koje će vam pružiti dugotrajni miris i trajnost su iza ušiju, pri dnu vrata, na unutrašnjost laktova, ispod grudi i ono najluđe mjesto je pupak.
U slučaju hladnog vremena i velikog sloja odjeće, najbolje je parfem staviti na kosu gdje će također dugo trajati, duže nego bilo gdje drugdje.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.