Prirodni načini i trikovi za poticanje rasta obrva

Prirodni načini i trikovi za poticanje rasta obrva

Foto: 

Natalija Tschelej-Kreibich from Pixabay

D.H.

D.H.

Mnogi od njih ne koštaju ništa, a puno znače

Obrve su okvir lica, a obzirom na mijenjanje trendova u njihovom oblikovanju, nerijetko se nađu na meti pinceta i različitih tretmana koji mogu utjecati na njihovo prorjeđivanje.

Postoje trikovi kako da obrvama date malo oduška i potaknete ih na rast, a ne uključuju nikakve skupocjene ili pak vremenski dugotrajne tretmane.

Pustite obrve neko vrijeme na miru

Ako želite potaknuti rast vaših obrva, nemojte ih čupati, depilirati ili na bilo koji način uklanjati dlačice barem nekoliko mjeseci kako bi se oporavile i kako bi ponovno počele rasti.

Češljajte obrve

Češljanje obrva može stimulirati njihov rast, tako da je dobra praksa na dnevnoj bazi počešljati ih barem jednom kako biste ih ujedno i održali urednima, ali i potaknuli rast novih dlačica.

Možete napraviti i piling obrva

Baš kao i češljanje, nježan piling obrva također može imati dobar utjecaj na poticanje rasta dlačica.

Ricinusovo ulje odličan je savezniku poticanju rasta

Ricinusovo ulje možete koristiti na dnevnoj bazi kako bi potaknuli rast obrva. Najbolje je nanesti ga na očišćene obrve navečer, prije spavanja. Imajte strpljenja i vrlo vjerojatno ćete kroz neko vrijeme vidjeti pozitivan pomak, piše Novi list.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.