Vole li muškarci botoksirana lica i filerima napunjene obraze i usne?

Vole li muškarci botoksirana lica i filerima napunjene obraze i usne?

Foto: 

Youssef Labib from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Donosimo neke zanimljive stavove

Što muškarci misle o kozmetičkim tretmanima kojima se sve više podvrgavaju žene i je li im se to uistinu sviđa?

Zato sam pitala nekolicinu svojih prijatelja i poznanika kakve žene ih privlače, odnosno što ih to privlači na ženama.

Sva sreća da postoji dosta muškaraca koji misle da znaju puno toga o tome što izgleda dobro i željeli su to podijeliti s vama.

Došla sam do zanimljivih rezultata! Ako ništa drugo sljedeći savjeti bit će interesantni.

– Jedan od savjeta muškaraca je da izbjegavate napuhane, botoksirane i upadljive usne. Male i jednostavne usne su im naprosto neodoljive i seksi.

– Neki muškarci vole ravnu, neki dugu, neki kratku, neki valovitu, neki plavu, crnu, smeđu ili crvenu kosu, ali svima im je zajedničko da vole kada i kosa lijepo miriše. Miris kose im je važniji od stila.

– Zanimljivo je da muškarci na ženama vole vidjeti njegovane ruke, ali s kratkim i jednostavno uređenim noktima. Muškarci duge i neobično uređene nokte smatraju neprirodnima i zastrašujućima.

– Suptilnost im je seksi! Svaki muškarac tvrdi da je neupadljiva i jednostavna šminka najbolja. Prenapadno našminkane žene izgledaju im smiješno.

Bez obzira da li je u pitanju kosa, nokti ili šminka, u cjelini, muškarci ne vole ništa što izgleda umjetno. U to jedino ne spadaju umjetne trepavice i izbijeljeni zubi.

Na kraju, bitnu stvar koju muškarac prvo primijeti na ženi prije njezine ljepote je njezino samopouzdanje kojim zrači.

Zato drage žene, ako imate samopouzdanja, zračit ćete više nego kada ste skroz dotjerane, ali bez samopouzdanja.

Doktore, hitno

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.