Za doček Nove godine Monika Sablić preporuča – glamuroznu klasiku

Za doček Nove godine Monika Sablić preporuča – glamuroznu klasiku
D.H.

D.H.

Bliži nam se doček Nove godine, prilika da i one žene koje ih inače ne nose, odjenu haljinu. Iako muškom dijelu populacije to djeluje banalno, ali ženama, koje drže do svog imidža, ali i udobnosti, jako je važno što će odjenuti za tu svečanu prigodu.
Za pomoć u traženju odgovora na ovo pitanje zamolili smo poznati splitsku modnu dizajnericu ali i missicu, Moniku Sablić.

-Kakvu biste haljinu preporučili takvim ženama, recimo, sportskijim tipovima?
*Preporučila bih haljinu iz svoje nove kolekcije. iuklama šljokice…Smatram da novogodišnja noć mora biti posebna i glamurozna pa se tako i moramo dotjerati.

– Što preporučate onima koje žele izgledati glamurozno? Je li svjetlucavo još uvijek u modi ili se nešto novo ove godine nametnulo kao must have?
*Mislima da kad je u pitanji novogodišnja noć ne moramo pratit trendove. Ta noć nam sve dopušta i moramo se veseliti i lijepo izgledati. Trendovi su nebitni… a ja sam uvijek pobornik glamurozne klasike.

-Ima li neka ležernija verzija za one žene koje ne vole nositi suknje, haljine, odjeću koja ih stišće i onemogućava im da se opuste, a u konačnici i obilnije najedu za Novu godinu?
* A za sportske tipove žena , idealna zamjena za haljinu je klasično crno ili crveno odijelo… čak bijelo… ja osobno ću ga odjenuti na doček.

-Postoji li nešto što ni u kojem slučaju ne bismo trebale odjenuti za doček Nove godine?
*Svakako nekakva sportska casual varijanta. To nikako ne bih odjenula jer se tako oblačim svaki dan. Ipak je ta noć posebna pa se tako moramo i osjećati i odjenuti.

 

Foto: Monika Sablić

Irena Dragičević

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.