Psihološka pomoć građanima Splitsko-dalmatinske županije

Psihološka pomoć građanima Splitsko-dalmatinske županije
D.H.

D.H.

Dugotrajna situacija straha i bojazni od zaraze koronavirusom, samoizolacija, strah za vlastiti život i život bližnjih mogu izazvati uznemirenost, tjeskobu, paniku ili niz drugih neugodnih osjećaja. Kako i na koji način se suočiti s izolacijom, gubitkom posla, otkazivanjem važnih planova i putovanja, online školom i svim ostalim novim stvarima koje nam se događaju u doba koronavirusa?

U ovim i sličnim sitaucijama, jako je važno potražiti stručnu pomoć. Potražiti pomoć ne znači biti slab, nego biti jak i odgovoran prema sebi. Stručne osobe – psiholozi će vam olakšati situaciju i smanjiti razinu tjeskobe koju osjećaju mnogi građani u ovoj kriznoj situaciji. Hrvatska psihološka komora u suradnji s Hrvatskim psihološkim društvom i psihološkim društvima pojedinih županija otvorilo je telefonske linije za pružanje psihološkog savjetovanja uslijed epidemije koronavirusa (COVID-19).

Psihološku pomoć građani Splitsko-dalmatinske županije mogu zatražiti na broj 091/ 515 74 04 od 00 do 24 sata, svakog dana u tjednu.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.