SPLITSKA STOMATOLOGINJA DR. MARTINA KARLO MEĐU SVJETSKIM  PIONIRIMA U KORIŠTENJU BIOPTRONA 

SPLITSKA STOMATOLOGINJA DR. MARTINA KARLO MEĐU SVJETSKIM  PIONIRIMA U KORIŠTENJU BIOPTRONA 
D.H.

D.H.

Pametno Švicarac olakšava život dentalnim pacijentima

Splitska stomatologinja dr. Martina Karlo medju prvih je desetak kolega u svijetu koji u svom radu koriste patentirani i klinički ispitani švicarski uredjaj Bioptron.

Riječ je o napravi koja emitiranjem polarizirane svjetlosti lokalno potiče cirkulaciju krvi i obnavljanje tkiva te smanjuje upale.

“Bioptron koji je dio korporacije Zepter, sigurna je i efikasna medicinska terapija koja ima široku primjenu. Naša je klinika medju pionirima korištenja Bioptrona u dentalnoj medicini i od početka primjene vidimo značajnu pomoć za pacijente”, kazala je dr. Martina Karlo.

“Rane uz ovakav tretman brže zarastaju, a brže se smire i upalni procesi”, dodala je dr. Martina Karlo.

Olakšanje boli i brža rehabilitacije prednosti su tretmana polariziranom svjetlošću, pa ne čudi što je u svjetskim medijima pisano kako je slične metode za svoje dentalne zahvate koristi i Miguel Stanley, zubar slavnog nogometaša Cristiana Ronalda.

Bioptron potiče i obnavljanje tkiva, te djeluje biostimulativno na imunološki sustav, a djeluje tako da zrake različitih valnih duljina prodiru u kožu do različite dubine i pomažu aktivaciju stanica, ubrzavaju lokalnu cirkulaciju krvi i stimuliraju regenerativne procese.

“Kod Bioptrona nema UV zračenja ni rizika od opasnih učinaka”, napomenula je dr. Martina Karlo.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.