Sve o gripi saznajte na portalu Gripa.hr

Sve o gripi saznajte na portalu Gripa.hr
D.H.

D.H.

“Gripa”

Sve o gripi najbolje ćete saznati na stranicama portala Gripa.hr. Informirajte se i zaštitite svoje zdravlje kao i zdravlje okoline. Sadržaj portala www.gripa.hr namijenjen je promicanju zdravlja i prevenciji gripe. Nositelj portala je Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) i Nacionalni centar Svjetske zdravstvene organizacije za influencu.

http://www.gripa.hr/default.aspx

“Gripa je česta, teška i opasna bolest. Pojavljuje se svake zime praćena brojnim komplikacijama. Upala pluća je vrlo česta, teška, a nerijetko i pogibeljna komplikacija. Komplikacije su najčešće i najteže u starijih ljudi s kroničnim bolestima. No, gripa se može uspješno spriječiti cijepljenjem. Cjepivo je sigurno, a za ugroženu populaciju i besplatno. Cijepiti se mogu i trebaju svi koji žele izbjeći gripu i komplikacije. Preporučljivo je i korisno cijepiti trudnice i malu djecu.”- navodi prof. dr. Ilija Kuzman, dr. med. spec. infektolog, s Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

http://www.gripa.hr/default.aspx

izvor fotografije: Gripa.hr

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.