U Novigradu Talijan ima firmu i kod njega se može kupiti cjepivo protiv korone

U Novigradu Talijan ima firmu i kod njega se može kupiti cjepivo protiv korone
D.H.

D.H.

 

– Trenutno nude Pfizer, Sputnik V i AstraZenecu-

I poznatoj talijanskoj emisiji “Porta a porta” na nacionalnoj televiziji Rai1 prije par dana svojih pet minuta slave dobio je Juri Gasparotti, vlasnik tvrtke J&G General Service d.o.o. sa sjedištem u Novigradu. Voditelj emisije Bruno Vespa pitao ga je da li je upravo on slavni posrednik u trgovini cjepivima, a Juri je rekao da je on samo običan broker.

U razgovoru za Glas Istre Gasparotti potvrđuje da njegova tvrtka ima mogućnost ponuditi milijune doza cjepiva državama ili drugim kompanijama, ovisno o zakonskoj regulativi.

– Trenutno nudimo Pfizer, Sputnik V i AstraZenecu, a nedavno smo poslali ponudu, odnosno pismo namjere regijama Emilia Romagna i Veneto koje mogu, uz suglasnost države, našu ponudu prihvatiti ili odbiti – istaknuo je talijanski poduzetnik.

Inače, u Italiji je Gasparotti licencirani trgovački posrednik, a njegova je tvrtka već tri godine registrirana u tamošnjem Ministarstvu zdravstva. Bavi se posredništvom na tržištu medicinskih potrepština, a među ostalim i cjepivima. S obzirom da živi u Lombardiji koja je dugo bila pandemijski vrlo problematična zona, počeo se baviti trgovinom maskica, rukavica i ostalih medicinskih potrepština.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.