U travnju s radom počinje nova pedijatrijska ambulanta u Trilju

U travnju s radom počinje nova pedijatrijska ambulanta u Trilju

Foto: 

CDC / Unsplash

D.H.

D.H.

Pozivaju se zainteresirani roditelji na upis djece

Nova pedijatrijska ambulanta u Trilju počinje s radom u travnju.

Dr. Maja Ešler Gaurina, spec. ped., u timu s medicinskom sestrom Josipom Vučković, poziva zainteresirane roditelje na upis djece.

Upisati se mogu sva djeca, novorođenčad pa do 14 godina starosti, a za upis je potrebno popuniti Izjavu o promjeni izabranog liječnika te ispunjenu predati u Gradskoj upravi Grada Trilja. Izjavu možete preuzeti OVDJE.

Ambulanta će raditi svim radnim danima, uz dežurstva svaki drugi vikend.

Susret novog pedijatrijskog tima sa zainteresiranim roditeljima bit će održan u subotu, 28. siječnja u Gradskoj vijećnici Grada Trilja u vremenu od 10 do 12 sati.

Napomena: Do početka rada ambulante ostajete prijavljeni kod dosadašnjih liječnika.

Podsjećamo, uoči blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Grada Trilja, 21. rujna 2022. otvorena je obnovljena ambulanta županijskog Doma zdravlja prilikom čega je gradonačelnik Ivan Bugarin najavio dolazak pedijatrijskog tima, a iz županijskog Doma zdravlja već su tada istaknuli da postoji interes liječnika pedijatara za rad u Trilju.

Vrijednost obnove ambulante u Trilju iznosi 2,9 milijuna kuna, piše Ferata.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.