ZADARSKA BOLNICA Nitko se od doktora nije javio za transfuziju, a ni patologiju

ZADARSKA BOLNICA Nitko se od doktora nije javio za transfuziju, a ni patologiju

Foto: 

Cropped shot of an unrecognizable male doctor standing with his arms folded inside of a hospital during the day and copy space

D.H.

D.H.

Kadrovski problemi

Ravnatelj zadarske bolnice dr. Željko Čulina naknadno je poništio jednu od dvije specijalizacije iz patologije s citologijom sa srpanjskog natječaja.

Na drugo mjesto za tu specijalizaciju, bila je jedna kandidatkinja i prošlog tjedna je donesena odluka o primanju dr. Inge Starovečki na tu specijalizaciju.

Objavljena je još jedna odluka o poništenju natječaja s početka lipnja kada je Bolnica tražila liječnika za transfuzijsku medicinu bez specijalizacije. Početkom prošle godine primljena liječnica obiteljske medicine uskoro je odustala, a na novi natječaj, očito da se nitko nije javio kad ga ja ravnatelj Čulina morao poništiti, javlja 057 Info.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.