Iskoristite moć plazme i izliječite akne pomoću revolucionarnog tretmana

Iskoristite moć plazme i izliječite akne pomoću revolucionarnog tretmana
D.H.

D.H.

“U Polidermi, četvrti oblik materije radi za Vas uz najnoviji uređaj Pladuo koji pomoću plazme liječi akne i pomlađuje kožu”

Pladuo za proizvodnju plazme koristi dva plina, argon i dušik koji se kod prolaska kroz nastavak ioniziraju pomoću radiofrekvencije, pri čemu nastaje plazma. Ovo je jedinstven uređaj koji se koristi ne samo za liječenje brojnih bolesti poput akni, rozaceje, neurodermatitisa, vitiliga, psorijaze, opekotina, rana, herpesa, nego i za pomlađivanje budući da potiče jak razvoj novog kolagena.

Plazma ima jak protuupalni efekt, te zacjeljuje i umiruje kožu a koristi se i u brojnim estetskim primjenama. Pladuo je prava prekretnica u liječenju i estetici gdje svaki plin ima svoju ulogu a koji u kombinaciji daju znatno bolje rezultate i potpuno mijenjaju dosadašnji način liječenja brojnih bolesti.

Pored toga, Pladuo ima jak efekt obnove kože jer potiče razvoj novog kolagena te izuzetno efikasno uništava lojne žlijezde, zbog čega je možda i najefikasniji tretman u liječenju akni.

Efikasno uništava površne kapilare. Pomaže u liječenju rosaceje i uništavanju lojnih žlijezda čime se smanjuju pore, te se koža manje masti. Efekt obnove i cijeljenja kože je trenutno najbrži, te je odmah nakon tretmana koža vidljivo popravljena.

Ne može se opisati važnost Plazma Pladuo uređaja u liječenju neurodermatitisa osobito kod male djece, jer je tretman 100% bezbolan i bez komplikacija.

LIJEČENJE AKNI REZULTATI

Prvi rezultati su vidljivi unutar mjesec dana od tretmana no to može biti biti individualno. Tretman je nakon određenog perioda potrebno ponoviti i do tri puta za optimalne rezultate. Također, uspješnost tretmana očituje se i u integriranom pristupu lječenja istih, što znači da je potrebno držati se uputa liječnika.

JE LI TRETMAN BOLAN?

Tretman je kod primjene argona 100% bezbolan, te posebno pogodan za liječenje male djece. Kod dušika se osjeća toplina, no nema boli ili nelagode. Po potrebi se može dati lokalna anestezija u obliku kreme.

DA LI JE POTREBAN OPORAVAK?

Nije potreban nikakav oporavak. Kod dušika može nastati manje crvenilo u trajanju od 10 do 30 minuta, te ako je koža jako oštećena uz brojne pigmentacije može se jedino desiti da malo pigmentacije potamne.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Nije moguće točno reći jer ovisi za što se koristi tretman. Uglavnom se preporuča 1 do 3 tretmana uz manja odstupanja. Tretmani se rade svakih 2 do 4 tjedna.

Možemo reći da gotovo ne postoji stanje, odnosno bolest kože u čijem liječenju Pladuo ne može pomoći stoga nam se obratite i dođite u Polidermu na besplatne konzultacije.

Svoj termin možete rezervirati na email narucivanje@poliderma.hr ili na broj telefona 01 4828 961.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.