POMORSKO JE DOBRO Promoviramo ronjenje među mladima u svrhu očuvanja Jadrana

POMORSKO JE DOBRO Promoviramo ronjenje među mladima u svrhu očuvanja Jadrana
D.H.

D.H.

 

 

-U projekt se uključila Udruga Doktore, hitno!-

Udruga Doktore, hitno! putem svog portala medijski promovira jedinstveni projekt kojeg je osmislila Splitsko-dalmatinska županija pod nazivom „Pomorsko je dobro“.

Namjera nam je osvijestiti cjelokupnu populaciju, a posebno mlade naraštaje o važnosti očuvanja Jadranskog mora, njegove obale i podmorja. Kroz različite aktivnosti u idućem razdobolju educirat ćemo ih o načinima zaštite okoliša i očuvanja pomorskog dobra.

S edukacijom o zaštiti podmorja krenuli smo u malim grupama još u travnju ove godine. Sada je došlo vrijeme da polaznicima prezentiramo ronjenje kroz upoznavanje s opremom.

U tom cilju smo im omogućili smo im besplatna probna ronjenja, kroz koja mogu spoznati razmjere onečišćenja našeg podmorja, a posebno podmorja plaža na kojima se i sami kupaju.

Sve aktivnosti odvijaju se pod budnim okom našeg člana i licenciranog samostalnog instruktora ronjenja Darija Rose.

Pomorsko dobro je naše dobro!

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.