ad
ad

PROMET Obavijest za putnike na linijama 1, 14 i 32

PROMET Obavijest za putnike na linijama 1, 14 i 32
D.H.

D.H.

 

-Uvode se dodatni autobusi, mijenjaju se satnice-

Od ponedjeljka 17. svibnja dolazi do izmjena na voznom redu linije br. 14 Brda-Kopilica-Dubrovačka-Bolnice-Žnjan-Duilovo i obratno, na način da se ova linija pojačava sa polascima u oba smjera i to svaki dan, a novi vozni red možete preuzeti na web stranici https://www.promet-split.hr/vozni-red/sve-linije

Nadalje, dolazi do izmjene u voznom redu na liniji br. 1 Starine-HNK-Starine na način da će polazak u 8.00 sati radnim danom iz Starina prometovati do HNK, a polazak u 7.45 (umjesto dosadašnjeg prometovanja do HNK) će po dolasku do HNK prometovati natrag u Starine.

Na liniji br. 32 polazak iz Splita radnim danom umjesto u 12.30 se mijenja u 12.20, a iz Kučina polazak umjesto u 13.00 se mijenja u 12.50 sati.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.