Putno zdravstveno osiguranje za bezbrižno putovanje!

Putno zdravstveno osiguranje za bezbrižno putovanje!
D.H.

D.H.

Vrijeme je planiranja godišnjih odmora i većina nas se ove godine sprema opustiti i otputovati na neku od morskih, planinskih ili drugih destinacija. A i kratki predah, bijeg na neku zgodnu europsku destinaciju dobro će doći!

U  glavi nam je već unaprijed isplanirano što treba posjetiti i razgledati te gdje se može dobro zabaviti i štogod slasno prigristi. Ipak, nerijetko nam takve planove, htjeli mi to ili ne, poremete nepredvidive situacije i nezgode.

Što kad krenemo na dugo očekivano putovanje, a naša prtljaga otputuje na drugi kraj svijeta? Što kad nam tijekom uživanja u gastro trenucima pukne zub, a još je toliko delicija za kušati? O takvim i sličnim situacijama putnici koji su na vrijeme ugovorili kvalitetnu policu putnog osiguranja u Eurohercu, na sreću, ne trebaju razmišljati. Jer, premda neželjene situacije ne možemo spriječiti, njihove neugodne posljedice itekako možemo ublažiti. Stoga bi svima, uz radost putovanja i napunjenih kofera, zajednički prioritet svakako trebala biti i polica putnog zdravstvenog osiguranje u Eurohercu koja Vam nudi niz osigurateljnih pokrića.

Putno osiguranje u inozemstvu uključuje putno zdravstveno osiguranje koje pruža pokriće troškova hitnog i neophodnog liječničkog tretmana u inozemstvu s iznosima osiguranja do 60.000 eura, osiguranje privatne odgovornosti prema trećim osobama s iznosima osiguranja do 500.000 kuna, osiguranje prtljage koje pokriva gubitak, oštećenje ili uništenje prtljage, kao i trošak nabavke nužnih stvari u slučaju da Vaša prtljaga ne stigne na odredište na kojemu ste i Vi. Putno osiguranje uključuje i osiguranje od otkaza putovanja uzrokovanog nepredvidivim situacijama kao i osiguranje od nezgode.

Svako je putovanje radost, istraživanje i užitak. Ne dopustite da Vam i najmanje neugodnosti i nepredvidive situacije pokvare ugodne trenutke. Polica putnog osiguranja ugovorena u Eurohercu pruža Vam sigurno i bezbrižno putovanje i ublažava posljedice neželjenih neugodnosti gdje god putujete.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.