SPECIJALNA BOLNICA AGRAM – VAŠ SIGURAN PUT DO ZDRAVLJA

SPECIJALNA BOLNICA AGRAM – VAŠ SIGURAN PUT DO ZDRAVLJA
D.H.

D.H.

Svojim pacijentima Specijalna bolnica Agram pruža učinkovitu prevenciju, brzu dijagnostiku te intervencijske zahvate i kirurško liječenje, prema njihovim potrebama, na jednom mjestu i u jednom danu

http://www.agramlife.hr/zdravstveno-osiguranje/o-zdravstvenom/

Poliklinika SUNCE, koja već duže od 20 godina uspješno sudjeluje u kreiranju novih trendova u hrvatskom zdravstvu, proširila je svoje poslovanje i odnedavno djeluje kao Specijalna bolnica AGRAM.

Svoju snagu bolnica temelji na 20-godišnjem prepoznatljivom i stručnom iskustvu Poliklinike Sunce u pružanju cjelovite zdravstvene usluge. Poslovanje je bazirano na medicinskoj izvrsnosti, ranoj dijagnostici te interdisciplinarnom pristupu liječenju.

Putem svojih podružnica odnosno poliklinika, bolnica djeluje – u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Zadru i Slavonskom Brodu.

Specijalna bolnica AGRAM u središte interesa stavlja pacijenta i njegove potrebe. Konstantno podižući kvalitetu zdravstvenih usluga i prateći svjetske medicinske trendove dodatno širi svoju djelatnost na područje opće i jednodnevne laparoskopske kirurgije (one day surgery) te kardiovaskularnih intervencija. Svojim pacijentima pruža učinkovitu prevenciju, brzu dijagnostiku te intervencijske zahvate i kirurško liječenje, prema njihovim potrebama, na jednom mjestu i u jednom danu. Ciljevi bolnice su vrhunska njega, brzo ozdravljenje i održavanje kvalitete života.

Operativni blok Specijalne bolnice AGRAM opremljen je dvjema operacijskim dvoranama. Jedna je namijenjena izvođenju kardiovaskularnih dijagnostičkih i terapijskih postupaka iz područja intervencijske kardiologije i radiologije.

Bolnica je opremljena suvremenim sustavom „Artis zee“ koji omogućuje vrhunsku kvalitetu dijagnostičkih i terapijskih postupaka uz minimalne doze zračenja. Druga integrirana kirurška dvorana, kao jedna od najsuvremenije opremljenih operacijskih dvorana u regiji, omogućuje provedbu endoskopskih i kirurških postupaka najviše razine.

Posebna pozornost posvećena je opremanju i uređenju prostorije za buđenje i postoperativnu njegu pacijenata, kojima je uz vrhunske liječnike i medicinsko osoblje na raspolaganju najmodernija oprema, kako bi oporavak nakon operativnih zahvata bio što kraći i protekao što ugodnije u jednom od komforno opremljenih apartmana.

Ovaj značajan iskorak Specijalne bolnice AGRAM ulaganje je u budućnost hrvatskog zdravstva, u kojem se spajaju tehnologija, medicinska izvrsnost i briga za pacijenta.

Razmišljate li i o kvalitetnoj brizi za svoje zdravlje, u vrijeme koje vam najviše odgovara, bez velikih najava i čekanja, s punim povjerenjem brigu o svom zdravlju prepustite Specijalnoj bolnici Agram, koja u suradnji s Agram life osiguranjem pruža poseban zdravstveni program kreiran kroz Exclusive i Classic police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, kojima možete ostvariti pogodnosti u slučaju potrebe za dodatnim pregledima pored standardnog sistematskog pregleda kojeg obuhvaća svaka polica.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.