ZUBNI KAMENAC I BAKTERIJE SU STVAR PROŠLOSTI! INOVACIJA IZ JAPANA!

ZUBNI KAMENAC I BAKTERIJE SU STVAR PROŠLOSTI! INOVACIJA IZ JAPANA!
D.H.

D.H.

Danas je uvriježeno mišljenje da je pitanje održavanja oralne higijene normalna stvar i da svi se drže pravila i peru svoje zube, ali istraživanja nas demantiraju. Još uvijek je nedovoljna svijest o potrebi za dobrom oralnom higijenom s obzirom da bolesti proizašle iz usne šupljine neki put mogu utjecati i na puno veće opasnosti za zdravlje. Prema istraživanjima jedan od ključnih problema je zubni kamenac. On podrazumijeva tvrde naslage na zubima nastale mineraliziranjem plaka, tj. one tvrde bijele ili žućkaste naslage koje nastaju na zubima u području spoja zuba i zubnog mesa. Zubni plak je podloga za nastajanje zubnog kamenca, a on se normalno stvara na zubima već par sati nakon pranja. U periodu od sedam dana plak otvrdne, te tako nastane kamenac. Ako ne posvećujemo dovoljno pažnje oralnoj higijeni, njegovo će nastajanje biti pogotovo izraženo.

Kamenac dovodi do većih problema?

Velike količine bakterija su sadržane u zubnom kamencu koje proizvode mnoge kiseline, što narušava strukturu cakline zuba i može dovesti do nastanka karijesa. S vremenom, on će dovesti do upale zubnog mesa, koje postaje natečeno, crveno i bolno na dodir.

Inovacija iz Japana – IONICKISS četkica!

IONICKISS četkica je inovativna četkica iz Japana koja na temelju negativnih iona otapa kamenac i ubija bakterije u usnoj šupljini i do 48% efikasnije. IONICKISS četkica za zube napravljena je od najkvalitetnijih materijala. Vlakna izuzetne kvalitete prodiru do svake nečistoće.

Zubni plak vezan je za zube pomoću pozitivno nabijenih iona koji se nalaze u slini. Negativno nabijeni ioni iz IONICKISS četkice efikasno slabe mehanizam koji veže zube i zubni plak, čineći uklanjanje zubnog plaka vrlo efikasnim i jednostavnim na potpuno inovativan način.

Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim za kvalitetu i tehnološki napredak te nosi certifikat instituta u Tokiju. Njezina inovativnost očituje se u činjenici da je ovo prva ionska četkica te samim time jedina četkica koja se može koristiti i bez zubne paste. Što je čini dostupnom uvijek i svugdje. S obzirom na efikasnost kao i inovativnost IONICKISS četkica je među najprodavanijim u Japanu.

Kao i svaki novi proizvod koji dolazi na tržište potrebno je vremena da se korisnici upoznaju sa njegovim kvalitetama, a IONICKISS četkica u Hrvatskoj je odmah pridobila vjerne kupce.

Uvjerite se u inovativnost i saznajte dodatne informacije na www.ionickiss.hr

Ovom prilikom za čitatelje portala Doktore, hitno! Omogućujemo 15% popusta na webshopu ionickiss.hr koji iskoristite upisivanjem koda doktorehitno!

NASMIJEŠENI KORISNICI

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.