Dani seksualnosti u hibridnom obliku od 10. do 12. svibnja

Dani seksualnosti u hibridnom obliku od 10. do 12. svibnja
D.H.

D.H.

‘Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je za neke teme poprilično zatvoreno’

Udruga studenata psihologije ‘Kasper’ Sveučilišta u Zadru i ove godine organizira znanstveno-stručni skup XII. Dani seksualnosti.

Sudionici Skupa redom su stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, filologe, nutricioniste, pravnike i druge.

Iz godine u godinu zajedničkim su trudom i naporima uspjeli projekt podići na razinu znanstvenog skupa koji svake godine izaziva sve više interesa, kako studentske populacije, tako i šire javnosti.

– Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je za neke teme poprilično zatvoreno. Na nama je da zajedno gradimo, prije svega, društvo znanja, koje će samo na taj način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak – poručuju iz Udruge.

Ideja je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja, na ljudsku seksualnost.

Ovogodišnji, dugoočekivani XII. Dani seksualnosti održat će se od 10. do 12. svibnja, napokon u hibridnom obliku, što znači da će se predavanja održavati uživo u Kneževnoj palači te istovremeno imati prijenos putem Zoom platforme, prenosi 057 Info.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.