Psihološko-duhovni susret za branitelje i njihove obitelji

Psihološko-duhovni susret za branitelje i njihove obitelji
D.H.

D.H.

„Susreti se održavaju svakog drugog četvrtka u mjesecu“

Danas u 19.00 sati u Bračnom i obiteljskom savjetovalištu (BiOS), Gundulićeva 5, Split upriličit će se psihološko-duhovni susret za branitelje i njihove obitelji. Voditelj susreta bit će dr. sc. don Boris Vidović. Susreti će se održavati svaki drugi četvrtak u mjesecu do lipnja 2019. godine.

„Psihološko-duhovni susreti za branitelje i članovi njihovih obitelji zamišljen je kao susret potpore na kojima će se koristi logoterapijski pristup, smjer u psihoterapiji kojega je osmislio Viktor Frankl, a kojemu je temeljna odrednica pitanje o smislu života. Prema ovom pristupu, glavno pitanje čovjekovog života jest pitanje smisla, i o tom pitanju i odgovoru na to pitanje ovisi i psiho-duhovno stanje pojedinca.  Na tom temelju će se tijekom susreta razvijati i produbljivati i kršćansko poimanje života i pitanje smisla u svjetlu otajstva Kristove smrti i uskrsnuća“, priopćeno je iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

Susreti će biti podijeljeni u dva dijela. U prvom će biti kratko predavanje voditelja susreta, nakon kojega će biti susreti u grupi, gdje će sudionici na temelju iznesenoga razgovarati o svojim pitanjima. Predviđeno trajanje pojedinog susreta je oko sat vremena.

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.