ad
ad

Litvanac jeo čavle mjesec dana

Litvanac jeo čavle mjesec dana

Foto: 

Łukasz Dyłka / Pixabay

D.H.

D.H.

 

-Našli mu ih kilogram u trbuhu-

Muškarac iz Litve proveo je na operaciji oko tri sata, gdje su mu izvadili kilogram metalnih stranih tijela, najviše čavala koji su bili dugi i do 10 centimetara., javljaju lokalni mediji.

Iako pacijent nije mogao govoriti, liječnici su uspjeli odgonetnuti da je čavle gutao oko mjesec dana. Tu su još bili različiti vijci, nožići, šarafi ali i orasi zbog koje je operacija potrajala da ih uopće sve identificiraju u želucu.

Ovaj slučaj jedinstven je zbog ogromne količine samih stranih tijela u želucu, rekao je kirurg koji je operirao nesretnika u Sveučilišnoj bolnici u Klaipedi.

Pacijent je trenutno stabilno i pod nadzorom, a liječnicima ništa nije rekao već se samo žalio na bol u abdomenu, pri čemu je nakon snimanja otkriveno pravo malo “leglo” čavala, prenose 24 sata.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.