ad
ad

STRAVIČNO Kiselinom joj uništio lice za sva vremena: Bila je na 400 operacija

STRAVIČNO Kiselinom joj uništio lice za sva vremena: Bila je na 400 operacija

Foto: 

Instagram Screenshot

D.H.

D.H.

On sada uživa s drugom

Britanska voditeljica i influencerica Katie Piper (37) je 2008. godine bila žrtva stravičnog napada, koji je organizirao njezin tadašnji dečko Daniel Lynch. Unajmio je Stefana Sylvestrea da Katie baci sumpornu kiselinu u lice, a ona je zbog toga oslijepila na jedno oko i 12 dana je bila u induciranoj komi.

Koža i kosti lica su joj bile uništene te više od godinu dana nije izlazila u javnost. Do danas je bila na više od 400 operacija, te sada radi kao radijska i televizijska voditeljica, te je napisala tri knjige o svom iskustvu, prenose 24 sata.

Katie je pronašla i ljubav svog života, Richarda Jamesa Suttona (38), a vjenčali su se u prosincu 2017. godine. Roditelji su dvije kćeri, Penelope (4) i Belle (7).

Bivšeg dečka Daniela poznavala je vrlo kratko, te se nakon dva tjedna veze pokazao monstrumom. Silovao ju je i zlostavljao, a potom i uništio lice. Osudili su ga na doživotnu zatvorsku kaznu 2009. godine.

Međutim, 2018. godine su ga pustili iz zatvora no njegova je sloboda bila kratkog vijeka. Ubrzo je ponovno zatvoren zbog nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Prošle godine je izašao iz zatvora te sada uživa s novom suprugom Daniellom Burke. Ona mu je pisala dok je još bio u zatvoru, te ističe kako je njegova kriminalna prošlost ne dira.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.