VIDEO: ALERGIJSKA REAKCIJA ‘Zbog filera za usnice završila sam u bolnici, pa pogledajte me’

VIDEO: ALERGIJSKA REAKCIJA ‘Zbog filera za usnice završila sam u bolnici, pa pogledajte me’

Foto: 

Tik Tok Screenshot

D.H.

D.H.

Video joj je u jednom danu pregledan 12 milijuna puta

Završila sam u bolnici nakon punjenja usana, nisam znala da sam alergična, radila sam to i prije, kaže djevojka koja je svratila u kliniku kako bi napunila usne filerom. Ali umjesto zanosnih usana, Basia Query iz Las Vegasa ostala je s toliko natečenim usnama da je morala biti hitno prevezena u bolnicu nakon što je pretrpjela brutalnu alergijsku reakciju.

Užasnuta, mlada ljubiteljica ljepote na društvenim mrežama je otkrila šokantne posljedice, nakon kojih su joj se gornja i donja usna gotovo utrostručile.

U početku se činilo da stvari idu normalno i nije bilo razloga za brigu, jer je Basia već bila kod stručnjaka za ljepotu i nije imala nikakvih problema. Usne su isprva bile lagano crvene i malo punašne, dok je snimala selfie u ogledalu zadovoljna konačnim rezultatima.

Ali nije ni slutila da će se stvari uskoro oštro preokrenuti i da će završiti s toliko ogromnim usnama.

@basiaquery 0/10 do not recommend #fyp #lips #hylauronpen Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

– Ne preporučujem – napisala je Basia uz video koji je postao viralan, a koji je u samo jednom danu pogledan više od nevjerojatnih 12 milijuna puta.

Nakon što je zaludjela korisnike, zaljubljenica u estetiku snimila je sljedeći video u kojem je objasnila što se dogodilo.

– Bila sam alergična na kremu za topikalnu primjenu, nikad to prije nisam koristila. Radila sam usne već dvaput, kod iste djevojke, s istom metodom. Ne odbacujem ovaj proizvod ili ovu uslugu, samo nikada nisam imala ovakvu reakciju – kaže djevojka.

Gotovo dva dana kasnije, Basia se još uvijek nije oporavila, iako se oteklina značajno smanjila, usne su joj i dalje izranjavane.

Osim toga, uvjeravala je zabrinute gledatelje da je ‘sve u redu’. Zgroženi neuspjehom, mnogi su pohrlili komentirati užas koji joj se dogodio.

– Zašto si to radite – pitao ju je gledatelj.

Netko drugi ju je pozvao da se žali stručnjaku za ljepotu koji stoji iza ovoga.

– Vrati novac. Ti si tako lijepa! Nema potrebe za ovim! Molim te, nemoj to više činiti -zamolio ju je pratitelj, prenose 24 sata.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.