Zbog perverznog pacijenta evakuirali bolnicu

Zbog perverznog pacijenta evakuirali bolnicu

Foto: 

Sasin Tipchai from Pixabay

D.H.

D.H.

‘Svašta sam vadio ljudima iz rektuma, ali ovo…’

Francuska bolnica djelomično je evakuirana u subotu nakon što je stariji građanin stigao s artiljerijskom granatom iz Prvog svjetskog rata u rektumu, piše New York Post.

88-godišnji pacijent posjetio je bolnicu Sainte Musse u Toulonu kako bi uklonio antikni eksploziv, no umjesto toga izazvao je ‘strah od bombe’, izvijestila je francuska publikacija Var-Matin.

– Uzbuna je trajala od 21 do 23.30 sati u subotu navečer, što je zahtijevalo intervenciju osoblja za deaktiviranje bombi, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmjeravanje hitnih slučajeva – izjavio je glasnogovornik bolnice, prenosi Jutarnji list.

– Morali smo upravljati rizikom u reaktivnom okviru, poduzeli smo sve mjere opreza – dodao je predstavnik bolnice.

Stručnjaci za uklanjanje bombi na mjestu događaja utvrdili su da postoji mala mogućnost da granata eksplodira u čovjeku.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.