1. LISTOPADA Race for the cure Think Pink

1. LISTOPADA Race for the cure Think Pink
D.H.

D.H.

U organizciji Županijske lige protiv raka

I ove godine, četvrti put za redom Županijska liga protiv raka domaćin je najprestižnijeg svjetskog događaja u borbi protiv raka dojke – Race for the cure Think Pink.

Trka/šetnja opet ide ‘uživo’ nakon sto se dvije godine odvijala virtualno, te  usprkos pandemiji korone podrška oboljelima od raka nije posustajala ni na taj način.

‘Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite u trci / šetnji 1. listopada sa startom u 11 sati na splitskoj Rivi’, poručuju organizatori.

Trasa utrke: Riva – Trumbićeva obala – Obala kneza Branimira – Šetalište Ivana Meštrovića – Okret Vila Dalmacija – natrag istim putem na Rivu

Trasa šetnje: Riva, okret kružni tok kod Banovine, Riva.

Za ovaj događaj registrirati se možete se registrirati na tri načina:

– online na www.raceforthecure.eu,

– svakim radnim danom do 14 h u uredu Lige na 2. katu Onkologije,

– ili ovu subotu 24.09. do 14 h na Rivi gdje se možete i registrirati i preuzeti majicu koju dobivate registracijom.

‘Pridružite nam se! Zajedno u borbi protiv karcinoma dojke!

Napominjemo da trka/šetnja nisu natjecateljskog karaktera, već time želimo pružiti podršku oboljelima od karcinoma, onima koji se liječe, kao i sjetiti se onih koji su tu bitku izgubili. Svoje sudjelovanje možete posvetiti nekoj vama posebno važnoj osobi, možete nositi neki transparent podrške, ili imati neki pink amblem’, poručuju iz Lige za borbu protiv raka.

U ovogodišnjoj manifestaciji sudjeluju 32 države u Europi, a dosada se registriralo više od 86.000 sudionika diljem Europe.

Dokotre, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.