ad
ad

ANALNI SE*S ZA POČETNIKE

ANALNI SE*S ZA POČETNIKE

Foto: 

Suju-foto / Pixabay

D.H.

D.H.

Možda niste dobro informirani

Kod spomena na analni seks, vjerujem da svi pomisle na seks između dva muškarca, smatrate li da je stvarno tako? Mislite li da žene ne uživaju u analnom seksu?

U nekim društvima, još i danas je na cijeni nevinost i stupanje u seksualne odnose prije braka, pa parovi nalaze alternativu u analnom seksu.

Žene itekako uživaju

Možda niste dobro informirani, ali analni seks kod hetero parova je, ono, trenutno jako popularan. Također, oko analnog seksa, rasprave ne prestaju posljednjih pedesetak godina. Naravno da veliki broj ljudi, više žena nego muškaraca ne priznaje da upražnjava analni seks i da u tom itekako uživaju.

Za one koji ga nisu probali, izaziva puno straha jer slušaju i čitaju samo glasine, možda i od ljudi koji ga baš nikada nisu upražnjavali. Naravno, da biste razumjeli što je to analni seks i kako ga prakticirati na siguran način i kako to učiniti da uživate, poglavito žene, morate se informirati iz pouzdanih izvora i razumjeti činjenice.

Također, mnogi muškarci ne žele niti spomenuti analni seks svojoj partnerici od bojazni da će pomisliti da ima homoseksualne sklonosti. Dragi muškarci i drage žene, analni seks sa ženom je samo još jedan način da se poboljša vaš intimni odnos i prijeđe na višu razinu. Struka napominje da u vezama gdje ima puno povjerenja, otvorenog i iskrenog razgovora dolazi do razine analnog seksa.

Mnogo više od analnog seksa strahuju žene, jer im je prva pomisao bol. Moram vas odmah razuvjeriti, to je predrasuda. Analni seks uopće ne mora boljeti. Naravno prvo treba iskreno razgovarati s partnerom jer bez toga netko bi mogao biti povrijeđen, a i sam seks bi tada mogao biti bolan. Prvi savjet, analni seks ne trpi brzinu. Drugi, ako to radite s nepouzdanim partnerom ili dovoljno ne vjerujete, obavezno koristite kondome. Ako želite izmjenjivati analni i vaginalni seks, obavezno tada mijenjajte kondome ili se nakon analnog seksa dobro istuširajte.

Savjeti za analni seks

Moj savjet, odličan vaginalni seks završite s još boljim analnim seksom ili započnite seksualno popodne zajedničkim tuširanjem te analni seks isprobajte u tuš kabini, ako je to kada pripazite i imajte na umu da su kade jako skliske.
Drage žene, ako želite uživati u analnom seksu morate se potpuno opustiti i užitak vam je zagarantiran, ali samo ako vi i partner ne žurite, budite strpljivi i nježni, jer analni seks za početnike ne trpi strastvenost.

Analni seks izaziva nove i intenzivne osjećaje i zato i je popularan među onima koji su ga probali i često ga upražnjavaju. Analna stimulacija trebala bi vas asocirati na ljubav, nježnost, strpljivost, privrženost među partnerima i nadasve izazivati pozitivne osjećaje.

Bez obzira na povjerenje, privrženost partneru i iskustvo partnera s kojim se upustite u prvi analni seks obvezno koristite lubrikante, stručnjaci savjetuju da za analni seks koristite gušće lubrikante na bazi silikona jer ih sluznica ne apsorbira već ostaju na površini kože i zbog toga duže stvaraju najskliskiji osjećaj.

Da razriješimo još jednu nedoumicu, analni seks nije kontracepcija i ne štiti od trudnoće. Sperma može skliznuti u vaginu i šanse da zatrudnite su velike.
Za kraj, analni seks nije tako prljav kao što mislite, jer anus i niži rektum zaista sadrži vrlo malu količinu fekalnih materija.

Možda nećete postati vatreni obožavatelj analnog seksa, ali barem pokušajte. Ako stvarno sami želite probati analni seks samo naprijed, možda vam se i svidi, a možda nakon ovog iskustva počnete puno bolje razumijevati svoje seksualne potrebe i točno odrediti što vam se sviđa, a što definitivno ne. Sve u životu treba probati, jer bi se poslije mogle kajati zbog propuštenih prilika.

Mila Hrastić
Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.