ANESTEZIOLOG DOKOZA O MATIJANIĆU: Tresem se od straha uopće na pomisao da bih ikad morao vlastitu djecu prepustiti ovom sadističkom sustavu i društvu u globalu

ANESTEZIOLOG DOKOZA O MATIJANIĆU: Tresem se od straha uopće na pomisao da bih ikad morao vlastitu djecu prepustiti ovom sadističkom sustavu i društvu u globalu

Foto: 

Geralt / Pixabay

D.H.

D.H.

Kaže kako ne može vjerovati da se liječnici čude okolnostima smrti splitskog novinara

‘Aj’ nije za se čudit da se laici ne mogu načuditi koliko nam je zdravstveni sustav učinkovit u liječenju kovida, al’ da se nakon 2.5 godine korone cijela jedna hrpa medicinara ispod članaka, navodeći da su doktori, čudi likvidaciji Matijanića kao da su proteklih 2.5 godine proveli radeći kao svjetioničari, zbilja fascinantno’.

Napisao je to na Facebooku Ivo Dokoza, dr. med. spec. anestezije, reanimatologije i intezivnog liječenja, osvrčući se na tragičnu i preranu smrt splitskog novinara Vladimira Matijanića.

‘Ako ćemo iskreno, nakon godinu ipo dana korona intenzivne jedino što mi je kristalno jasno oko našeg zdravstva je da se doslovno tresem od straha uopće na pomisao da bih ikad morao vlastitu djecu prepustiti ovom sadističkom sustavu i društvu u globalu.

A to koliko je naš sustav učinkovit u liječenju i likvidaciji korona pacijenata (počevši sa smjernicama, preko sinergije kadra, opreme, lijekova, kohezije, entuzijazma, ideje, želje, volje, pa sve do analitike) knjigu bi mogao napisati svatko tko je ikad s mozgom ušao u kovid ili iti malo po razno raznim BISevima, EHISima i inim bolničkim softwareima proučavao anamneze i tijek liječenja korona pacijenata’, naglašava dr. Dokoza.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.