ad
ad

ANTE FRANIĆ: Neću dopustiti da HDZ-ovu aferu Žnjan guraju pod tapet

ANTE FRANIĆ: Neću dopustiti da HDZ-ovu aferu Žnjan guraju pod tapet
D.H.

D.H.

 

 

‘Ono što me brine je potpuno ignoriranje činjenice da je Split na pragu toga da ga na 40 godina izgubi’

Da je po anketama, Kolinda Grabar Kitarović bi sad bila predsjednica, a Davor Bernardić premijer. Meni zvuči čudno, a znam da zvuči i vama, da je, primjerice, Bandićeva zamjenica u Zagrebu u samo tjedan dana u strelovito narasla čak tri puta. Isto u anketama i to bas od Ipsosa. Očito je to postalo bojno polje i cilj je direktan utjecaj na javno mnijenje. Mi radimo na terenu, komuniciramo s našim biračima i znamo da ćemo ostvariti dobar rezultat – poručuje SDP-ov kandidat za splitskog gradonačenika Ante Franić.

Dodaje kako njega ne brinu ankete.

– Ono što me brine je potpuno ignoriranje činjenice da je Split na pragu toga da na 40 godina izgubi Žnjan. I velike medijske kuće, uključujući i Novu TV koja nije ni došla na SDP-ovu pressicu o Žnjanu, tu činjenicu otvoreno ignoriraju. Nitko ne postavlja pitanja zašto se informacija protuzakonito skriva. Ministar krši Zakon i svi to ignoriraju! Ono što je još tragičnije je ponašanje mojih protukandidata. Još razumijem Vicu Mihanovića, on brani svoje stranačke kolege. Ali tužno je da o Žnjanu ne dogovore ništa ni Prkić ni Puljak – a predstavljaju se kao branitelji javnog interesa.Tko zna, možda i oni kao i vlasnik tvrtke koja treba dobiti koncesiju misle da će privatnik bolje upravljati nego Grad Split, samo to na glas ne žele reći u kampanji.

Pozivam sve kandidate da se izjasne treba li privatnik upravljati Žnjanom ili ne?

Građani znaju moj odgovor i znaju da je interes Splita jedino što me zanima. Neću dopustiti da HDZ-ovu aferu Žnjan guraju pod tapet!, zaključuje Franić.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.