BESPLATNO Tečaj samoobrane za žene

BESPLATNO Tečaj samoobrane za žene

Foto: 

Udruga Domine

D.H.

D.H.

U organizaciji Udruge Domine

Udruga Domine i ove godine u sklopu međunarodne kampanje #16danaaktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama organizira besplatni tečaj samoobrane za žene.

Tečaj je namijenjen svima onima koje zanima ako prepoznati i suočiti sa situacijom verbalnog konflikta, fizičkog uznemiravanja ili pokušaja udarca te kako se obraniti, ali i kako neutralizirati neugodnu situaciju.

‘Zanima te kako prepoznati i suočiti se u situaciji verbalnog konflikta, fizičkog uznemiravanja, pokušaja udarca ili hvatanja za kosu, pokušaja povlačenja i opasnih hvatova? Na tečaju ćeš naučiti kako se obraniti, ali i kako neutralizirati neugodnu situaciju, kontrolirati svoje reakcije u stresu i donositi odluke pod pritiskom’, poručuju iz udruge.

Broj sudionica je ograničen, a prijaviti se možeš ovdje.

Pohađanje tečaja bit će organizirano 26. i 27. studenog od 18 do 20 sati u Absolute Workoutu na adresi Pujanke 67, Split.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.