HOMOSEKSUALAC U BRAKU SA ŽENOM Intimna ispovijest

HOMOSEKSUALAC U BRAKU SA ŽENOM Intimna ispovijest

Foto: 

Gerd Altmann from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

‘Društvo u kojem živimo osuđuje takve pojave pa se gay muškarci skrivaju iza macho ponašanja i javno mrze i osuđuju homoseksualizam’

Interesantna ispovijest muškarca koji živi dvostruki život.
Naš današnji sugovornik, za potrebe ove priče zvat ćemo ga Damir. S Damirom smo razgovarali daleko od mjesta njegovog prebivališta!
Damir je već desetak godina u braku, ima dvoje djece, on i supruga su zajedno još od srednjoškolskih dana, oboje fakultetski obrazovani, na zadnjoj godini fakulteta su se oženili jer je supruga ostala trudna. Imaju odlične karijere, dobro zarađuju.

Damir tvrdi da voli svoju ženu, ali prije dvije godine iznenada je završio u krevetu s drugim muškarcem i to mu se svidjelo. Damir nam kaže da je i danas potpuno zbunjen. Preko noći je shvatio da je homoseksualac.

Kako se dogodilo vaše prvo seksualno iskustvo s muškarcem?

– Svaki dan na pauzi odlazio sam u jedan bistro blizu posla, nekoliko puta sam bio sam, nije bila gužva i počeo sam razgovarati s konobarom. Jednog dana sam shvatio da me konobar seksualno uzbuđuje. Sve je bilo neformalno, riječ po riječ i ja sam prvi dao inicijativu. Seks s njim bio je kao da su napokon stvari sjele na svoje mjesto.

Nadalje nam Damir navodi da je homoseksualizam u braku u Hrvatskoj češći nego što se misli.

– Društvo u kojem živimo osuđuje takve pojave pa se gay muškarci skrivaju iza macho ponašanja i javno mrze i osuđuju homoseksualizam. Žalosno mi je što se ljudi ne promatraju kroz ono što jesu nego ono što im društvo nameće. Pitam se zašto to društvo nameće?

Vaša supruga zna za izvanbračnu gay aferu?

– Kao prvo nije to afera, ja sam još uvije u vezi sa svojim ljubavnikom, a kao drugo supruga ne zna i želio bi da tako i ostane. Ne želim ju povrijediti, ne želim njoj i djeci napraviti pakao od života, ne želim da ih okolina osuđuje i da moja djeca nose etiketu – njihov je tata gay.

Kakav Vam je bio seks sa suprugom, jeste i u mladosti gledali muške kolege drugačije?

– Ne sjećam se da sam u mladosti imao bilo kakve seksualne fantazije sa muškarcima. Seks sa suprugom je bio fenomenalan, pun ljubavi, strasti, ugođaja, a trudim se da i danas bude tako. Ja i dalje volim i poštujem svoju suprugu. Stvarno nikada nisam imao baš nikakve primisli, ali baš nikakve primisli da sam homoseksualac.

Kako od javnosti i supruge skrivate svoju gay vezu?

– Na svu sreću moj partner nije javno deklarirani homoseksualac i čini mi se da je lakše meni skriti vezu sa muškarcem, nego da suprugu varam sa ženom. Imamo svoja muška druženja, gledanje utakmice i slično. U javnosti smo samo dva dobra prijatelja.
Na žalost u Hrvatskoj se provodi „povratak u nevidljivost“ homoseksualaca. Te se prava pripadnika seksualnih manjina ignoriraju, a time se šutke ignorira i tolerira daljnja diskriminacija.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.