IMAJU LI I MUŠKARCI G TOČKU?

IMAJU LI I MUŠKARCI G TOČKU?

Foto: 

Pana Koutloumpasis from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Naravno. Evo kako je stimulirati

Želite li svom partneru priuštiti novo i nezaboravno seksualno iskustvo, masirajte njegovu G točku.

Znate li gdje se nalazi muška G točka i koje prednosti ima masaža iste za zdravlje vašeg partnera?

Na ova pitanja pokušat ćemo vam što jednostavnije i preciznije odgovoriti u ovom tekstu.

Prostata je muškarčeva G točka. Možete ju masirati izvana i iznutra. Obje masaže će ga raspametiti.

Krenimo mi od početka i predlažem vam da prvo krenete s masažom izvana.

Vanjska masaža prostate može biti prvi korak u razvijanju novih seksualnih aktivnosti u vašem životu. Naravno, vaš partner vam mora potpuno vjerovati, jer se ipak može naći u nedoumici kada vaša ruka zaluta preblizu njegovog otvora stražnjice. Ovaj osjećaj će mu biti potpuno novi i možda u početku nelagodan, ali ne brinite drage dame, kada se navikne na taj novi osjećaj prepustit će vam se s povjerenjem.

Masažu započnite na glatkom području između partnerovog anusa i testisa. To područje se naziva međica i tu svakako treba započeti vaša masaža. Počnite nježnim, kružnim pokretima i laganim pritiskom. Zatim, povećajte pritisak i mijenjajte vrstu pokreta. Nakon nekog vremena pružite mu jedinstveno iskustvo masiranja istog područja jezikom. Naravno nemojte da zaboravite i ostatak njegovog tijela.

Najbolja kombinacija je ručno i oralno zadovoljavanje, pritom sve skupa radite polako da se partner navikne na nove osjećaje. Kod masaže međice bitno je da budete nježne i pažljive. Najbolje je da to izvodite s jastučićem prsta – moja preporuka je da to bude palac.

Sada prelazimo na unutrašnju masažu.

Ovim činom se još više približavate prostati, koju ste do sada stimulirali samo preko međice. Kako se prostati možete približiti više kroz otvor stražnjice zato partnera polako pripremite na taj trenutak. Preporučujem vam da polagano ulazite u otvor njegove stražnjice. Svoj prst u anus potiskujte laganim kružnim pokretima.

Nemojte u anus ulaziti na silu. Kružnim pokretima masirajte vanjski dio anusa i u jednom trenutku od uzbuđenja vaš partner će ga sam poželjeti i bez muke i grčeva primit će vaš prst u sebe. Kada vaš prst usisa u sebe, polako zakrivite prst i masirajte unutarnje stijenke anusa.

Možda vam sve ovo izgleda komplicirano, imajte na umu da ako ne isprobate, nikada nećete saznati do kakvih vas osjećaja novi podvizi u krevetu mogu odvesti.

Ako vas brine zašto vaš muškarac uživa u ovom eksperimentu, vjerujte to nema nikakve veze sa seksualnom orijentacijom. Nema ničeg inherentno ženskog u analnoj stimulaciji i penetraciji. Morate odlučiti što vam znači analna igra i kako se osjećate u vezi s tim.

„Kada odbacite ideju da seksualni čin mora biti određen određenim spolom, otkrit ćete neke nevjerojatne mogućnosti“, tvrdi Alicia Sinclair, osnivačica tvrtke za analne igračke.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.